Овен През този месец не предизвиквайте Съдбата. Сега е много важно

...
Овен През този месец не предизвиквайте Съдбата. Сега е много важно
Коментари Харесай

Хороскоп за месец февруари

Овен

 

През този месец не предизвиквайте Съдбата. Сега е доста значимо да спазвате разпоредбите. Всичко, което вършиме би трябвало да е с мисълта да не вреди на никого. Може да имате своите победи, само че в случай че са за сметка на нечие благополучие те няма да са дълготрайни. Средата на интервала е положително време за образование и повишение на квалификацията. Със сигурност има какво още да научите. Края на февруари ще бъде белязан от значимо събитие в персоналния ви живот. Важно е да поемете отговорност за всичките ви дейности или неналичието на такива. В края на месеца самотните представители на знака ще има късмет да завоюват любовта на живота си.

 

Телец

 

Настъпващият месец ще се запомни със мощното развиване, което ще преживеете. С настъпването на пролетта вие самите ще бъдете обзети от порив да се развивате и усъвършенствате. Бъдете подготвени за съществени промени в персоналния живот. Някои ги чака разлъка, само че други, които са страдали от самотата си ще се любуват на хармонично другарство с нов човек до себе си. Средата на месеца ще ви сервира съществено професионално предизвикателство. От метода, по който се справите с него ще зависи, значително, вашето бъдеще в работата ви. Последните дни на февруари е добре да се заемете с уреждането на персоналните връзки. Това е и положително време да започнете физически извършения и да подобрите храненето си.

Близнаци

 

Това е месец, в който ще преживеете съществени метаморфози. Събития в работата ще ви накара да се замислите за нещата от живота и най-много какво желаете да вършиме с него. Не бързайте с дейностите. Това е време, в което да обмислите добре всичко. Важно е да сте уравновесени и да не преставате да мислите за себе си. В същото време би трябвало да знаете, че малко неща се получават от единствено себе си и без старания. В края на месеца ще имате своя шанс и положителни моменти, в които да изживеете своите победи. Не загърбвайте връзките ви с околните. Тяхната поддръжка ще е от значително значение за вас. 

 

Рак

 

През този месец ще преживеете някои терзания. Все отново не изпадайте в самосъжаление и безрезултатен перфекционизъм. Важно е да знаете, че резултатите от време на време не зависят единствено от напъните ни. Ако изпълнявате отговорностите си съзнателно, няма защо да се упреквате. Месецът е удобен за малко пътешестване и отмора, в които да ви откъснат от мисълта за рутинните ви отговорности. В фамилията ви ще царува естетика и няма да имате терзания от персонален темперамент. Не се чакат и проблеми със здравето.

 

Лъв

През този месец ви чакат промени. Хубавото е, че вие от дълго време сте готови за тях, тъй че няма за какво да се притеснявате ненужно. С повече религия в себе си ще излезете без особени загуби от обстановката. Средата на месеца ще изиска от вас да обърнете повече внимание на фамилията си. Планирайте повече взаимни действия и превозване на времето. Личните връзки е добре да са преди всичко, с цел да не пропуснете значим миг в развиването им. Края на месеца посветете на разбори и оценки. Отчетете пропуските си и триумфите си. 

 

Дева

 

Този месец ще бъде последният от годината, в който ще може да си позволите повече безгрижност. Истината е, че всеки миг, в който си позволите да избягате от ваше обвързване ще би трябвало да заплатите скъпо със свободното си време и част от душевното ви успокоение. Най-добре не си го причинявайте. В средата на месеца ще имате прочут триумф, само че с цел да го задържите ще би трябвало да положите огромни старания. Ако сте изрядни в този момент никое от трудностите през годината няма да ви се стори толкоз мъчно. 

 

Везни

 

През този месец ще се наложи да извършите избор. Може да се каже, че сте подвластни от събитията и ще ви е мъчно да мислите далновидно. Все отново е добре да " проиграете " всички вероятни разновидности за развиването на събитията в съзнанието си. Подходете отговорно и каквото и да се случвай-нямайте скрупули. Сега е време, в което да действате на правилото: " Правя, каквото би трябвало -да става, каквото ще. " В персонален проект ще имате задоволително поддръжка, само че решенията би трябвало да са ваши. Бъдете оптимисти повече, след като и да било. Не се обвинявайте за нищо.

Скорпион

 

През този месец ви чакат доста премеждие. Самостоятелните представители на знака ще скачат от среща на среща. Хубаво е да пресявате претендентите и да имате по-високо мнение за себе си. Освен това бъдете виновни към здравето си. В средата на февруари не оставяйте на завистта да ви превземе. И ние сте имали своите мощни моменти и други такива ви чакат в бъдеще. Месецът е удобен за започване или продължение на образование. Така повишавате шанса си за развиване. Бъдете по-взискателни към себе си и след време ще сте си признателни.

 

Стрелец

 

През този месец не позволявайте на други да вземат решения вместо вас за живота ви. В същото време рискувате да станете жертва на манипулатори. Бъдете сигурни, че каквото и да става ще вземете без значение и уравновесено решение, подчинено на нравствените и моралните правила. В противоположен случай триумфът ви няма да е дългогодишен. Времето е положително за всевъзможен тип промяна  и грижа за здравето. Опитайте се да се разделите с нездравословните привички и да въведете повече потребни. Организмът ви ще се отблагодари, а оптимизмът и силите ви ще се усилят. 

 

Козирог

През този месец ще сте подвластни на събитията. Малко ще са нещата, които ще може да контролирате. Важното е да не се подавате на суматоха и боязън. Каквото има да става ще стане и без да си съсипете нервите. Доброто въодушевление и оптимизмът ще са вашите най-силни оръжия в този момент. Възможно е да претърпите загуби, само че ще получите друго в подмяна. Не се съмнявайте в това. В средата на месеца ви чака ново другарство. От него може да пристигна сериозна помощ. Умереността и търсенето на салдото би трябвало да бъдат вашите правилни спътници в този момент. Нищо не е толкоз неприятно, колкото наподобява.

 

Водолей

 

През този месец в живота ви ще навлязат нови другари. Очакват ви триумфи, свързани с образованието. Някои от вас ще сменят или разширят сферата си на активност. Очакват ви съществени триумфи. Ще извършите усещане на авторитетни хора, които ще ви имат поради за бъдещи планове. Оставете скромността на страна и развийте опциите си, с цел да може да разкриете целия си капацитет. Това е време, в което да помните, че няма нищо невероятно. В персонален проект не се чакат изключително значими събития. Заложете на спокойствието. 

 

Риби

 

Очаква ви месец, изпълнен с промени и провокации. Сега е доста значимо да сте оптимално адаптивни. Оставяйте си повече време да обмислите стъпките си. Не прибързвайте в нищо, обвързвано с значими решения. Направете по този начин, че вашият интерес да е обезпечен. Това не е време за щедрост. Очаква ви смяна, както в общественото състояние, по този начин и в персонален проект. Средата на месеца ще бъде най-натовареният интервал за вас, тогава ще е нужна оптималната готовност. Краят на февруари, напълно разумно ще ви донесе отмалялост - намалете темпото и се погрижете за тялото си с уравновесено хранене и йога. 

 

Actualno.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР